346390 |
| ANİS TUR Sayesinde Güya Balayı Tatili Yaptık
tacaket
[21 Ağustos 2008, 09:00]
11.08.2008 tarihi için yaklaşık olarak 13 gün önceden Aşa Clup Holiday Resort oteli için Anis Turizm'e 5 gün için rezervasyon yaptırdık ve özellikle tekrar tekrar balayı odası olması için uyardık ve karşımızdaki bayan hiç merak etmememizi söyledi.
11.08.2008 saat.14.30'da otele giriş yaptık bizi güzel bir şekilde karşıladılar ama yüzümüzdeki tebessüm odaya girince öfkeye dönüştü çünkü! Balayı odası olarak istemiş olduğumuz odaya girdiğimizde iki ayrı yatak olduğunu ve yerdeki halıların pislikten geçilmediğini gördük hemen telefon açtık.
Bize verdikleri cevap (yatakları birleştirelim oldu) biz odayı bu şekilde kabul etmeyeceğimizi söyleyince de acentenizi arayın dediler. Çantalarımızı odaya bırakarak acenteyi aradık (Anis Turizm) daha önceden görüştüğümüz bayana şikayetimizi ilettik ve yaklaşık olarak 2 saat kadar defalarca telefon açmamıza rağmen o bayan telefonlarımıza çıkmadı.
Son telefon açmamızda başka bir beyle görüştük oda otel görevlileri ile görüştüğünü ve başka bir odalarının olmadığını başka bir oda boşaldığında o odaya geçebileceğimizi ve bize özel ikramlarda bulunacaklarını dile getirdiler.
O kişilerle son görüşmemiz oldu 2 gün sonra tekrar tekrar aramamıza rağmen hiçbir muhatap bulamadık, görevli arkadaşlar kimse! Ya arkadaş benim eşim devlet memuru ve zaten borç harçla düğün yaptık sıkıntılı günler geçirdik 3-5 gün ağız tadıyla tatil yapalım dedik ve geçen ayki maaşından fazlasını bir hamlede size ödedik yazık günah değil mi?
Kim bilir bu kredi kartı borcunu ödemek için kaç ay sıkıntı çekeceğiz, diğer şikayetim Aşa Clup Holiday resort için; otelin yeri güzel hoş ama ilgi alaka güvenlik konfor eğlence temizlik kocaman bir(0)otel plajının çevresi açık şezlonglarda otel misafirleri ile birlikte yan plajlardan gelen insanlarda var.
Güvenlik (0) odalarda klima var soğutmuyor üstüne sabaha kadar sanki odada motor çalışıyor konfor (0) otel içeriğinde eğlenceden bahsediliyor evet eğlence var ama çocuklara :) çocuk diskosu var (0) temizlik desen bahçenin tam göbeğinde tuvaletler var kokusuna mı yanarsın sinek üretmesine mi? (0) |