345886 |
| ANİS TURZİM Böyle Bir Tatil Yapmadım da Duymadım da
üzüm1
[19 Ağustos 2008, 09:00]
04.08.2008- 07.08.2008 tarihleri arasında konakladığımız bu ultra her şey dahil olan 5 yıldızlı otelden hastalanmadan ayrıldığımız için sadaka verdim yiyecek bir şey, temiz tabak-bardak bulamadığımız bu otelde aynı zamanda ilk defa kokmuş pilavla karşılaştım.
Daha ucuza gelen Ruslar için hizmet kalitesi hiç önemli değil. Zaten kalan tüm Türk misafirlerin hepsi şikayete geldiğinde çözüm yok, bir de aman Ruslar hiçbir şeyin hesabını yapmıyor sizde ne zorsunuz gibi cevap aldığımız yerler oldu.
Allahtan biz sadece 4 gece için rezervasyon yaptırmıştık ve inanın şimdiye kadar konakladığım en pis en düşük kaliteli en aç kaldığımız oteldi. Bu otelleri pazarlayan şirket acaba gidip oteli hiç görmüş mü hiç orada yemek yiyebilip su içebilmiş mi?
Ben 4 günlük tatil için sokağa attığım onca paraya inanın çok acıdım kolay kazanılmıyor tek tesellim yukarda da belirttiğim gibi benim ve ailemin pislikten ve açlıktan hastalanmadan adı 5 yıldızlı otel olan o yerden ayrılmamızdı.
Ben çok kötü 4 gün geçirdiğim bu yere kimseler gidip benim yaşadıklarımı yaşamasın diye paylaşmak istedim. |