ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anis Tour

ANİS TUR İzinsizce Kart Bilgilerimi Kullandı medical98  [15 Ağustos 2008, 09:00]
Anis Tur'u Marmaris Lidya Otel hakkında bilgi almak için aradığımda rezervasyon yaptırmak istiyorsam kredi kart bilgilerimin gerektiğini, ancak ben sözleşmeyi imzalamadan kartımdan herhangi bir çekim yapılmayacağını belirttiler.

Ben de Tursab üyesi olarak görünen bu firmaya güvenerek kart bilgilerimi paylaştım ama sözleşme elime ulaştığında kartımdan çekim yapıldığını öğrendim. Günlerdir iptali için uğraşıyorum ancak sekreterinden tüm çalışanına kadar herkesin kaba, eğitimsiz ve de müşteri memnuniyetinden uzak olduğunu görüyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Anis Tour
15.08.2008

Sayın Şikayetvar ,

Müşterimiz Ayşe Yeltik'e biz de sormak istiyoruz. biz ondan yetki almadan bu işlemi yaptıysak eğer;kendisinin ev telefonunu cep telefonu numarasını,2. kalacak kişi olan Ayhan Yeltiki ve Eskişehir' de oturdugu ev adresini nasıl bilebiliyoruz ve rezervasyon yapabiliyoruz? ayrıca müşterimizin iadesi zaten yapılmıştır fakat kredi kartı slip iptalinin hemen;kart limitine yansımamasından dolayı müşterimiz gereksiz bir panik içine girmiştir.

saygılarımızla

Anis Turizm