329350 |
| ANİS TUR'la Çok Kötü Geçen Tatilim!
vel
[17 Temmuz 2008, 09:00]
İki aile olarak 14.07.2008 tarihinde Anis Tur'dan Antalya Side'de Dream Paradise'den yer ayırttık. Otel 4 yıldızlı imiş. Büyük bir sevinçle o günü bekledik. Ve o gün geldi. 2 ay önceden parayı yatırmıştık. 2 aile yola çıktık güle oynaya.
Benim bir tane oğlum vardı 3 yaşında. Arkadaşımın eşi hamile idi. Oteli bulduk, keşke bulamasaydık. Otelin 4 yıldızla alakası yok. Size layık odamız yok dendi, şaşırdık, şok olduk. Sıcak 40 derece. Öyle 2 saat bekledik. Ve iki oda ayırdılar, odalara baktık, odaya rutubet kokusundan girilmiyor. O kadar kötü. Yataklar çok kötü. Mobilyalar çizik çürük. Başka otele yerleştirilmek istendik. Biz de kabul etmedik.
Otelden ayrılmak zorunda kaldık. O sıcakta dışarıda kaldık. O kadar yoldan sonra rezil olduk resmen. Ve aksilikler başladı. İnanması güç ama şu başıma gelenler. Arabam darba uğradı. Opel marka aracımı kapısını zorlayıp aracımı açmışlar, bagajdaki çocuğumun eşyasını, benim ve eşimin eşyalarını, laptop bilgisayarımı, bagajı boşaltmışlar. O da yetmemiş aracımdan parça çalmışlar bin YTL değerinde.
Otel de ayarlamadılar, geri döndük. Tatilim sanayide geçti. Param da iade edilmedi. Bu masrafımı kim ödeyecek? Ölmediğimize de şükür. İnsanları resmen kandırıyorlar.% |