328845 |
| ANİS TOUR'la Yaptırdığım Rezervasyon Aslında Yokmuş!
dejavu26
[16 Temmuz 2008, 09:00]
19.06.2008 günü Anis Tour'un bir çalışanı aracılığı ile Cesars Otel Side'ye iki kişilik rezervasyon yaptırdım. Kredi kartına taksit şekli ile yaptırdığım rezervasyondan ücret düşüldü. 29 Haziran otel girişi 5 Temmuz otel çıkışı olarak yapılan rezervasyon için 26 Haziran günü Cesars Otel'i aradığımda böyle bir rezervasyonun gözükmediği tur şirketini aramam gerektiğini belirttiler.
Aynı gün tur şirketinin aynı çalışanı ile irtibata geçtiğimde durumu belirttim. Çalışan bir problem olmadığını, karışıklık olduğunu, otelin sürekli çalıştıkları otel olduğunu belirttiler. 29 Haziran saat 13.30 gibi Side Cesars Otel'e gittiğimde yine rezervasyonumun olmadığını, otele giriş yapamayacağımı ve otelde boş yer olmadığını, o gün içerisinde birçok kişinin aynı sıkıntı ile karşılaştığını belirttiler.
Ben tur şirketini aradığımda pazar günü olduğundan uzunca bir süre Anis Tour santralinde telefonum boş yere bekletildi. Tabiî ki şirket yetkilileri ile o an görüşemedim. Cesars Otel yetkilileri Belek'te başka bir otellerinin daha olduğunu, dilersem oraya gidebileceğimi belirttiler. Eskişehir'den kendi aracımla Side'ye gidip oradan bu problemden dolayı tekrar aracımla Belek Cesars Otel'e gittim. Belek Cesars Otel'de odaya girmemiz saat akşam 18.30'u buldu.
Tatilimizin ilk günü öğleden sonrası vakit olarak boşa gitti. Balayı çifti olarak gittiğimiz otelde Anis Tour rezaletinden dolayı ilk günümüz bu problemin can sıkıntısı ile geçti. Anis Tour yetkililerine durumu önceden bildirmeme rağmen otele girdiğimde aynı problemle karşılaşmam ve Anis Tour'un tatil ücretini rezervasyon günü anında kesmesi hiç hoş bir durum değil. Belek Cesars Otel'de de yer olmaması durumun da acaba ne gibi bir durumun bizi beklediğini düşünmek bile istemiyorum.
Anis Tour yetkililerinin hem maddi hem de manevi anlamda bizi sıkıntıya soktuklarını belirtmek istiyorum. Bu durumdan Anis Tour yetkilerinin haberi olmasına rağmen hala şirketten bir açıklama alamamış durumdayız. Şirket rezervasyonu yapmadığı halde otel ücreti çekmiş problemi otele gitmeden Anis Tour'a bildirmeme rağmen Anis Tour problemi çözmemiştir. % |