ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anis Tour

ANİS TUR Aracılığıyla Gittik İtibar Görmedik haticesancar  [16 Temmuz 2008, 09:00]
Anis Tur'un Kadıköy'deki şubesine, 6 arkadaş Nisan ayında gittik. Zaten her şey orada başladı. Gelen işlemini yaptırdı gitti. Bizim işlemimiz anlamadığımız bir sebepten dolayı, yaklaşık 3,5 saat sürdü. Fakslar çekildi, işlemler yapıldı. Neyse sonunda oradan çıktık. Mukarnas Resort And Spa Hotel için rezervasyon yaptırdık. Ertesi gün aradılar, faks çekmemişler. Tekrar biz onlara sözleşme faksı yolladık.

Bizim turumuzla giderseniz, 2 ve üstü katlara yerleşeceksiniz. Otele gittik, Anis Tur'dan bir tane bile rehber yok. Kendi kendimize bakınıyoruz. Anis Tur'la geldik dedik. O kadar ilgisiz ve alakasız davrandılar ki. Diğer turlarla gelenler yerleştirildiler.Diğer arkadaşlar 3 gibi yerleşti. Biz eşimle 5'e doğru yerleştik. Ayrıca oda yokmuş. Geçici olarak aile odasına yerleştirdiler. Ertesi gün tekrar toplandık. Başka odaya geçtik,eşim çıldırdı.

Otel mimari açıdan güzel, ama yemekler iyi değildi. Dönerken yani dün, otobüste su haricinde hiçbir şey ikram edilmiyor. Onu da geçtik artık. Gidiş ve dönüşte, 3 mola toplam 1,5 saat yol 14 saat sürdü. Bir de dönüşte nerede ineceğimizi sordular, Göztepe köprüsü dedik, not aldılar. Göztepe köprüsünde durmadı. Eşim sordu, öyle bir şey yok. Orda durmuyoruz, Kadıköy'de ineceksiniz dediler.

O zaman neden not aldınız. Bana orda durmuyoruz desenize… En sonunda yolculuğumuz bitti ve gelir gelmez bunları yazmak istedim. Anis Tur'la gittiğimiz için otel yetkilileri bizi adam yerine koymadı.&

Arkadaşına Gönder