ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anis Tour

ANİS TOUR'un İade Etmediği Bedel! miracacar  [12 Temmuz 2008, 09:00]
08.07.2008 tarihinde giriş yapmak üzere Anis Tour aracılığıyla Lenna Beach Otel'e Nadire Ayık ve Yüksel Burcu Türkcan adına 10 kişilik bir grup olarak rezervasyon yaptırdık. İnternet sitesindeki diğer mağdurların başına gelen olay bizim de başımıza geldi.

saat 14.00 olan otel giriş saatinde otele gittiğimizde otel görevlileri otelde odalarının olmadığını, o gece otelin yönlendirdiği apart otelde kalmamızı söylediler. Bu olay üzerine Anis Tour'dan *** beyle telefon görüşmesi yaptık ve bu koşullarda otele giriş yapmayacağımızı, rezervasyonumuzun iptalini istedik.

Kendileri başta sorunun çözülmesine yardımcı olacaklarını söylediler fakat daha farklı bir alternatif sunamadıkları için rezervasyonun iptalini yineledik. İptal işlemi için faks gerekli olduğunu söylediler ve bir faksı 3 günde çekebildiler. Halen para iademiz yapılmış değil.

Gerekli tüm hukuki yollara başvuracağız. Buradan Anis Tour aracılığıyla tatil yapmayı düşünenleri uyarmak istiyorum firma ismi bile büyük bir tur firmasının taklidi şeklinde olan bu şirketle kesinlikle bir tatil düşünmeyin. Firmanın yaptığı insanların yıl içindeki tatil birikimlerini kandırmaktan başka bir şey değil. %

Arkadaşına Gönder