ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alfemo

ALFEMO İsmini Kullanarak Satış Yapan Mobilyacıyla İlgili Kayıtsız Kalıyor! fundafunda  [19 Temmuz 2008, 09:00]
Bundan 2 yıl önce Alfemo bayisi diye kendisini tanıtan Erzincan Dilek Mobilya'dan oturma gurubu aldım. Fiyatın çok uygun olduğunu ve beğenmezsem iade bile edebileceğimi söyledikleri için güvenip parayı da peşin verdim. Oturma grubu geldiğinde gerçekten beğenmedim ve bağlantı yerinde de arıza vardı. Daha sonra bu mobilyacının Alfemo bayisi olmadığını ve bana fahiş fiyatla mal sattığını ve Alfemo'nun hediye kampanyasında halı olduğu halde bunu bana vermediğini öğrendim.

İtiraz etmek için gittiğimde azarlandım. Alfemo'yu aradım ve kesinlikle yardımcı olmadılar. Oysa kendi ürünlerine sahip çıkmalı ve başkalarının kendi adlarına satış yapmasında daha dikkatli olmalarını beklerdim. Evimin ortasında nefret ettiğim bir oturma gurubu ile 2 senedir sinir olmuş durumdayım.

Piyasadan çok yüksek bir rakamla sattıkları halde bu malın faturasını dahi bana vermediler. Maliyeye, her yere şikayet ettim fakat hiçbir işe yaramadı. Alfemo'dan biraz daha özen beklerdim, durumumla ilgilenmediler bile, şikayetçiyim.%

Arkadaşına Gönder

29.07.2008

Sayın müşterimiz,
Tarafımıza gönderdiğniz faksa istinaden garanti belgesi firmamıza aittir.Garanti süresi içerisinde ürününüzde oluşabilecek kullanım kaynaklı olmayan problerden firmamız sorumludur.Aktardığınız konunun 2sene öncesinde yaşandığını belirtmişsiniz.Şu an için erzincanda bayiliğimiz yoktur.Dolayısıyla kapanan bir bayi için yaptırım uygulamamız mümkün olamayacaktır.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ

21.07.2008 fundafunda alfemo dışında bir ürün almadım, mobilyacı bayi olduğunu söyleyerek bana alfemonun oturma grubunu sattı, aldığım oturma gurubu alfemo markalıdır. alfemo bana ulaşmadığı gibi buraya alakasız bir bilgi yazarak yine umursamazlığını gösteriyor!

21.07.2008

Sayın yetkili;
Firmamıza ait ürünlerde ALFEMO etiketi ve garanti belgeleri mevcuttur. Bayilerimizle yapılan sözleşme gereğince bayiler ALFEMO markası dışındaki diğer ürünleri mağazalarında satabilmektedir. Firmamıza ait olan üzerinde etiketi ve garanti belgesi olan her ürünümüzün firma olarak arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz. Ancak bayinin alfemo markası dışında yaptığı ürün satışlarına bir yaptrım uygulayamamaktayız.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ.