ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alfemo

ALFEMO'dan Lekeli Koltuklar terekli  [07 Temmuz 2008, 09:00]
Bundan 3 ay kadar önce firmanızdan bir koltuk takımı almaya karar verdim. tabii onun öncesinden internet sitesinden ve forumlardan hakkınızda araştırma yaptım. Hakkınızdaki yüzlerce olumsuzluğa rağmen firmanızın kariyerine güvenerek ne yazık ki alışverişimi yaptım.

Geçen haftalarda koltuk takımıma ait iki adet kanepe geldi ama takımın ayakları yoktu. Neyse ki akşama 2 adet ayak getirilerek takıldı. Sonrasında koltuğun diğer parçaları olan 2 adet tekli koltuğu beklemeye başladık.

Rica minnet, yalvar yakar büyük çabalardan sonra onu da dün getirttik ama koltuklar ambalajsız ve lekeliydi. Getiren kişilere lekeli olduğunu söylediğimizde ise silmemiz istendi. Tabii her şey bununla bitmedi; vidaları eksik ve ayaklarının biri kısa, diğeri uzundu.

Bu kadar para verdiğime mi yanayım, paramla rezil olduğuma mı, yoksa düğünüme bir hafta kala hala bu eziyeti yaşadığıma mı?^^

Arkadaşına Gönder

Alfemo
07.07.2008

Sayın yetkili,
Müşterimizin şikayetiyle ilgili İstanbul Bölge Müdürlüğümüz Müşterimizle görüşmüştür.Bu hafta içerisinde teknik servisimiz müşteriye gidecektir.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ