318969 |

| ALFEMO’dan Kullanılmış ve Montaj Hatalı Teslim Edilen Ürün!
aerk
[27 Haziran 2008, 09:00]
13.5.2008 tarihinde, sözleşmesi yapılan Toscana genç odası 7.6.2008 tarihinde kitaplığı ve yatak suntası eksik bir şekilde bize teslim edildi.Teslimattan sonra, giysi dolabında montaj hatası yapıldığını fark ettik. Dolabın taç kısmı monte edilirken, vidalar kenar kısımlara kaymış.Ön kısımdaki kaplamayı patlatarak kaldırmıştı.
Buna ek olarak kesonu temizlerken, kesonun kullanılmış olduğunu fark ettik. Zaten getirildiğinde ambalajlı halde değil, kurulu halde gelmişti.Üzerinde çay bardağı lekeleri bulunmaktaydı. Kesonun çekmecelerinde daha önceki kullanan kişinin sınav kağıtları vardı. Ayrıca kullanan kişi çekmecelerden birine ismini yazmıştı.
Teslimatın yapıldığı gün, telefondan kesonun kullanılmış olduğunu bildirdik.Bize kesonun değiştirileceği söylendi. Ayrıca giysi dolabında yapılan montaj hatasından dolayı, servisin gönderileceği söylendi. Fakat bugün ayın 25'i, ne yeni keson geldi ne de servis.
Ayrıca 20.06.3008 tarihinde, servisin neden gelmediğini sormak için tekrar aradığımda, böyle bir servis talebi kaydının bulunmadığı söylendi.Tekrar kayıt alındı. Halbuki teslimin yapıldığı gün aradığımda, (7.6.2008) servis kaydının alındığını ve hemen servis gönderileceğini söylemişlerdi.
20.06.2008 tarihinde kitaplık ve yatak suntası geldi. Fakat yatak suntası ambalajlı getirilmediğinden dolayı, köşeleri kırık ve üzerinde çizikler vardı. Bundan dolayı suntayı kabul etmedik.Bu yüzden yatakta halen yatılamıyor. Düzgün bir yatak suntası teslimi çok mu zor da, bu problemi halen çözemediler?
Sonuç olarak; eğer kullanılmış ürün alacak olsaydık, Alfemo'ya gidip para dökmek yerine, kullanılmış ürün satan bir yere giderdik. Satış sonraki bu ilgisizlik Alfemo'ya yakışmıyor. Özellikle montajı yapan kişilerin işlerini baştan savma yapmaları, yeni teslim edilen ürünü özensizce monte etmeleri oldukça büyük bir sorun.
Yeni aldığımız ürün özensizce monte edildi diye, biz servisle uğraşmak zorunda mıyız? Problemimizi defalarca telefondan bildirdik.Nedir bu ilgisizlik?
Bugün tekrar telefonla problemimizi hatırlattık, ama anlaşılan o ki yapılanları internette afişe etmedikçe, bu böyle devam edecek. Umarım problemimizi en kısa zamanda çözersiniz. & |