ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ALFEMO Söz Verilen Tarihte Teslimat Yapmadı twins82  [11 Haziran 2008, 09:00]
Alfemo Bornova Yeşildağ mağazalarından, 10 Mayıs'ta sipariş etmiş olduğumuz oturma grubu, en geç 29 Mayıs'ta teslim edileceği sözleşmeye not düşülmüştü.29 Mayıs'tan beri her gün arıyorum, ama hâlâ üretimden çıkmadığı ya da sipariş sırasıyla teslimat yapıldığı söyleniyor.

Siparişim geciktiği için, iptal etmek istedim.Ona da karşı çıktılar. Alfemo yanlış bir politika uyguluyor. Bu sektörde önemli olan müşteri memnuniyetidir. En kısa zamanda sorunun çözüleceğini ümit ediyorum.&

Arkadaşına Gönder

17.06.2008

Sayın yetkili,
Müşterimiz bayimiz tarafından aranmış ancak kendisine ulaşılamamıştır.Bayimizden aldığımız bilgi doğrultusunda müşterimize ürünlerinin 17/06/08 tarihinde, akşam 19.00 dan sonra teslim edileceği bilgisi maille iletilmiştir. Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ.

17.06.2008 twins82 sayın yetkili, haftasonu geçeli 2 gün oldu. ve hala teslimat yapılmadı. daha ne diyebilirim. neredyse 1 ay olacak teslimat gecikeli.

12.06.2008

Sayın yetkili,
Müşterimizin talebiyle ilgili bayimizle görüşülerek ürünlerin hafta sonuna kadar teslim edileceği bilgisi tarafımıza aktarılmıştır.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ