ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Teknosa

TEKNOSA Mahkeme Kararına Uymuyor! Teknosazedeyim  [18 Nisan 2008, 09:00]
Maltepe Teknosa'dan 2007 yılında aldığım ürünün etiket ve satış fiyatı farklı olmasını kasada ödeme yaptıktan sonra fark ettim. Mağazadan çıkmadan mağaza yetkilisi ile görüştüğümde hediye çeki verebileceklerini teklif ettiler. Ben de ürünü geri vererek paramın iade edilmesini talep ettim.

Prosedürlerinde para iadesi olmadığını ilettiler. Ben de bunun üzerine reyonun fotoğraflarını çekerek tüketici hakları mahkemesine başvurdum. 27.12.2007 tarihinde tüketici mahkemesi Teknosa firmasının kusurlu bularak para iademin yapılması yönünde karar aldı.

Bu karar neticesinde Teknosa ile görüştüm. İnceleme yapacaklarını ve karar vereceklerini ilettiler. Ben de yargı organlarından üstün olmadıklarını, sadece alınan bu kararı uygulamaları gerektiğini ilettim. Daha sonra beklemeye başladım ne kararı ve ne zaman alacaklarına dair aradan 4,5 ay geçti hiç kimseden ses soluk çıkmadı.

Tekrar tüketici mahkemesine durumu aktardığımda icraya verebileceğimi ilettiler. Ben de şimdi icraya vereceğim hem de 10 YTL için. Buraya şunun için yazdım Teknosa gibi bir firmanın yaptıklarını sizlerle paylaşmak. %

Arkadaşına Gönder

Teknosa
18.04.2008

Sayın Yetkili,

Konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz,

Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme tarafımızca yapılmıştır.

Konuyu bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.