156974 |
| ALMAN HASTANESİ Hizmet Verdiğini Unuttu mu?
fb_urcu
[16 Mart 2007, 09:00]
Alman Hastanesi'ne Allah kimseyi düşürmesin. Olur da bir gün "özel" bir hastaneye gidecekseniz ve elinizde alternatif Alman Hastanesi veya devlet hastanesi ise şiddetle tavsiyem devlet hastanesi olacaktır.
Düşük kalitede hizmet, yetersiz (bilgi açısından) çalışanlar, labirent gibi bir bina.
Muayene olduktan sonra ödeme yapmak için 45 dakika bekledim. Bir ara ben neden ödeme yapmak için bunların peşinden koşayım, onlar benim peşimden koşsunlar mantığı ile ödeme yapmadan gitmeyi bile düşündüm, ama vicdanım rahatsız olacağından yapamadım.
Vezneye de ödeme yaptıktan sonra eczaneye ilaçlarımı almaya gittim. Eksik belge olduğu için işlem yapılmadı ve ben eksik olan belgeyi tamamlamak için tekrar hastaneye gittim. Resepsiyondaki bayana sorunu söyledim. İlaç alabileceğim belgeyi bana vermesini rica ettim. Bana verilen belgeyi alırken de her şeyin tam olduğu garantisini verip beni yine yolladılar. Eczaneye geldim, yanlış belge verildiğini öğrendim ve ben yine gitmek zorunda kaldım.
Bunu bana yaşatan Alman Hastanesi'ne hatırlatmak istediğim tek şey (sanıyorum ki unutmuş durumdalar) insana hizmet veriyor olmalarıdır. Sanıyorum daha fazla bir şey yazmama gerek yok!^^ |