290309 |

| ADESE Çalışanları Müşteriyle Daha İlgili Olsun
lutis
[29 Nisan 2008, 09:00]
Yakın zamanda Mut ilçemize açılan Adese marketin, diğer şubelerinden eski müşterisiyim. Mut Şubesi'nin de müşterisiyim.Her şeyden memnunum, ama çalışanlarından oldukça şikayetçiyim. Sadece ben değil, ilçemizde bulunan diğer Adese müşterileri de aynı konudan şikayetçi. Örneğin, geçen gün iş arkadaşlarımla bir arkadaşımıza doğum günü hediyesi almak için, alt kattan alışveriş yapmak istedik.
Giyim reyonundaki görevli, bizim reyonda beklediğimizi gördü.Boş olmasına rağmen, umursamaz davrandı. Çağırdık, öyle yanımıza geldi. Ayrıca biz ürün hakkında bilgi almak isterken, o diğer çalışanlarla sohbete koyulmuştu. Gayet ciddiyetsiz davrandı. Müdürüne şikayet etmek istedim. Arkadaşlarımın acelesi olduğu için, çıkmak zorunda kaldık. Zaten o sinirle ürünü almaktan da vazgeçtik. Eğer ki bu ciddiyetsizlik devam ederse, Tüketici Koruma Derneklerine bu hizmet eksikliğinizi şikayet etmek zorunda kalacağız.
Siz bu çalışanlarınızı eleme usulü almıyor musunuz? Hiç mi test etmiyorsunuz? Böyle elemanlar markanıza yakışmaz.Ben bu konuda gerekli mercilerin gerekli işlemi uygulayacağını düşünüyorum. O gün olanlara çok sinirlendim.& |