ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Su Tüketimine Sınır Getirmeli mukadder50  [11 Temmuz 2008, 09:00]
Son günlerde Ankara'nın kalan suyu ile ilgili olarak yetkililer, sık sık önümüzdeki Mart ayına kadar bol bol yetecek kadar suyumuz olduğu şeklinde açıklamalar yapıyorlar. Çevremdeki insanların bu açıklamalar üzerine su sıkıntısı çekmediğimiz zamanlardaki gibi aşırı su harcamaya yeniden başladığını görüyorum. Örnek olarak herkesin ortasında halı yıkayanların sayısı yeniden arttı.

Belediye yetkililerinin bu açıklamaları oy kazanmak için yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü; tekrar su sıkıntısı çekeceğimizin tahmin edilerek ona göre temkinli davranılması gerektiği söylenmeliydi.

Ayrıca aşırı su harcayanlara yönelik olarak, harcadıkları su hacmi takip edilerek bir denetim mekanizması oluşturulmalıdır. Belediyemizin bunun yerine yaptığı, insanları birbirini ispiyonlamaya teşvik etmek. Sanki şikayet edilse olay anında suçluyu yakalayacaklar gibi.

Belediye birimlerimizin bu konularda daha duyarlı ve mantıklı davranmasını istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

16.07.2008

Satın Mukadder Tütüncüğlu: Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısında, "Ankara'da suyun tasarruflu kullanılması" konusunda geçen yıl Meclis'te alınan kararının bu yıl da aynı şekilde devam ettirilmesi kararlaştırılmıştır.Başkent'te su tasarrufuna devam edilmektedir.

13.07.2008

Sayın Mukadder Tütüncüğlü: Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA