ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Vasıta Sayısını Arttırsın Aliesa  [30 Mayıs 2008, 09:00]
Etimesgut Piyade mahallesinde oturuyorum. Ne yazık ki, sabahları ve akşamları otobüs beklemekten artık bıktık. Şu ülkede şunu anlayamıyorum. Eryaman Etimesgut'a bağlı,Meşrutiyet durağındaki Eryaman durağında otobüs kuyruğu oluyor.Bizde de insan kuyruğu oluyor.

Bir devletin başkentinde, merkez sayılan Kızılay'da bir insan 45 dak. otobüs bekliyorsa, bilin ki sistem değişmeli. Düzeltin demeyeceğim, nasılsa düzelmeyecek!&

Arkadaşına Gönder

06.06.2008

Sayın.Hakan Yılmaz Sayın:Hakan Yılmaz:Talebiniz İncelenmiştir. Mevcut İmkanlarımızla Ve Elimizdeki Araç Sayısı İle En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Yeni Otobüs Alınması İçin Çalışmalarımız Vardır, Gelmeleri Halinde Bu Sıkıntılar Giderilecektir

05.06.2008

Sayın :Hakan Yılmaz:Talebiniz İncelenmiştir. Mevcut İmkanlarımızla Ve Elimizdeki Araç Sayısı İle En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Yeni Otobüs Alınması İçin Çalışmalarımız Vardır, Gelmeleri Halinde Bu Sıkıntılar Giderilecektir.

05.06.2008 Aliesa Etimesgut Piyade Mahallesi nde oturuyorum. Ne yazık ki, sabahları ve akşamları otobüs beklemekten artık bıktık.
Her gün aynı sıkıntı, her gün aynı sorun. Bu kadar çözülmesi kolay olan konuyu çözemiyorlarsa; ya bu işi bilmeyip birilerinin yardımıyla ordalar yada yukarıdan birisi “o bölgeye az araç gönderelim” diyor.

O kadar büyük bir şey istemiyoruz. İteğimiz sadece sabahları sistem532 Etimesgut Elvankat hattı aracının gelmesi ve binip gitmek.^^308164

03.06.2008

Sayın Hakan Yılmaz: Talebiniz İncelenmiştir. Adı Geçen Hatta Ve Diğer Hatlarımızın Tümünde Araç Dağılımları İstatistiklere Göre Yolcu Yoğunlugu Da Baz Alınarak Mevcut Araç Sayımızla Orantılı Bir Şekilde Eşit Olarak Yapılmaktadır. Talebiniz Üzere Bahse Konu Hattımızın Servis Durumu Tekrar Gözden Geçirilecektir. Ayrıca 500 Yeni Otobüs Alınması İçin Çalışmalarımız Bulunmaktadır. Gelmeleri Halinde İhtiyaca Göre Tüm Hatlarımıza Verilecektir.

03.06.2008

Sayın Hakan Yılmaz: Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA

30.05.2008