EGO Otobüs Seferlerindeki Düzensizlik!
keno
[15 Nisan 2008, 09:00]
Ege Mahallesi hattında oturmaktayım. Akşam iş dönüşünde özellikle saat 22.00'dan sonra otobüsler nerdeyse 45 dakika gelmiyorlar. Soruyorum acaba hareket memurlarınız görevini bu saatlerde unutuyorlar mı? Şoför arkadaşlara sorduğumuzda ya otobüsün biri kaza yapmış ya da servisten çıkmış.
Ben şahsım adına şunu söylemek istiyorum. 45 dakikadan vazgeçtim ama evime erken dönmek istiyorum. Çünkü evliyim. Bari bunu sağlasanız. Şoför arkadaşlar bana göre art niyetli. Özellikle akşam saatlerinde daha az servis almak için.
Sonuçta onlar da ekmek parası kazanıyorlar ama ekmeğimizin kıymetini bilmek gerekiyor. Sabah saat 10.00'da yaşlılarımız otobüse binmekte zorlanıyorlar. Bu da zamanımızdan çalıyor. Bunlara ayrı bir otobüs olabilir mi? Yani yeşil otobüs gibi veya gün boyu serbest bırakılsa ve o yoğunluk yaşanmasa.%
Sayın Kenan Kaya Talebiniz İncelenmiştir. Mevcut İmkanlarımızla Ve Elimizdeki Araç Sayısı İle En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Yeni Otobüs Alınması İçin Çalışmalarımız Vardır, Gelmeleri Halinde Bu Sıkıntılar Giderilecektir.
16.04.2008
Sayın Kenan Kaya Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA