ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Rögar Kapağı Sıkıntısını Ne Zaman Bitirecek? wroxyy  [01 Nisan 2008, 09:00]
Bilenler varsa dün akşam bir işim olduğu için gittiğim güzergâhı önce bir çizeyim. Balgat'tan Dikmen'e, oradan Konya yolundan Gölbaşı; Gölbaşı'ndan Samsun yolundan Oran Çankaya yolundan Abidinpaşa, oradan da Cebeci'ye indim.

Neden mi bu güzergahı söyleme gereği duydum? Aranızdan bu yolları kullanma zorunda kalanlar olabilir. Özellikle de Balgat-Dikmen ve Abidinpaşa-Cebeci yolunu. Aman dikkat edin bu bölgelerin belediyeleri çok iyi çalıştığı için yollar logar kapaklarıyla adeta mayınlanmış gibi. Hangi birinden kaçsam diye yoldan gözünüzü bir an ayıramıyorsunuz.

Daha önce de burada logar kapağı yüzünden başıma gelen bir olay hakkında şikâyette bulunmuştum. Dün de bazı kaçamadığım yakalandığım logar kapakları yüzünden arabanın ön takımları dağıtacaktım. Ben son bir kez daha çok çok çalışan, vatandaşlarına her zaman en iyi hizmeti sunan bu belediyelerimizi uyarma demeyim ama görevlerini düzgün yapmaya çağırıyorum.

2 hafta önce benim sanayideki ustaya gittiğimde başka bir müşterinin İstanbul yolundaki Carrefour önündeki tünelde bir çukura girip jantı kırması gibi bir başıma gelirse artık hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağım. Çünkü ben belediyelerin görevini düzgün yapmamasının cezasını çekiyorsam bence o görevini yapmayan kişilerde cezasını çekmeli.

Son olarak başına bu tür şanssız olay gelen arkadaşları hukuki yollara başvurmaya davet ediyorum. Ortada bir suçlu varsa bu belediyede olsa bence cezasını çekmeli. %

Arkadaşına Gönder

16.04.2008

Sayın :Onur Gümüş:Izgara ekibine bilgi verildi, program dahilinde sorunlu yada arzalı kanal kapakları düzeltilecektir bilgilerinize rica olunur.

02.04.2008

Sayın Onur Gümüş Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA