ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Duy Sesimizi! burcucall  [23 Şubat 2008, 09:00]
Ankara Kızılay Bakanlıklar'dan Sincan yönüne gidecek otobüslerin duraklarını Bayındırlık Bakanlığı'nın önünden alarak Emekli Sandığı'nın önüne geçici olarak vermişlerdi. Ama ne hikmetse bu süre bitmek bilmedi. Zira bakanlıklardan hareket eden otobüsler Eskişehir yoluna çıkana kadar yarım saat alıyor. Topu topu 1 km alandan bu kadar yoğun trafik arasından çıkabilmek için cebelleşen araçlarda bulunan ve üst üste ayakta giden insanlar emin olunuz ki bu durumdan çok muzdarip.

Her biri Belediye Başkanı Melih Gökçek'e o anda öfkeyle kızgınlıklarını şu cümlelerle dile getiriyorlar. “Nasıl olsa Sincan'ı seçimlerde çantada keklik görüyor, bize hiç insanca muamelede bulunulmuyor”. Sinirler geriliyor beddualar havada uçuşuyor. Bu trafik yetmiyormuş gibi bir de Eskişehir yolu çıkışını polis akşam 19:00'da kapatıyor.

Yeter artık bitirin şu metro istasyonunu ve Eskişehir yoluna çıkışları açın. Otobüs durağını eski yerine Yargıtay'ın oraya bayındırlık Bakanlığı'nın önüne alın. Başbakanın güvenliği diye de garip bir gerekçe göstermeyin. İnsaf ne olursunuz insaf. İnsanlar inanılmaz eziyet içindeler, duyun sesimizi. O hınca hınç otobüslerde bir de trafik hiç çekilmiyor yeter artık yeter! *~*

Arkadaşına Gönder

04.03.2008 burcucall sorunum çözülmediği halde çözülmüş gibi değerlendirilmektedir.ilgili birime iletilmesini rica ederim.teşekkür ederim.

02.03.2008

Sayın:Burcu Çal. Söz konusu talep edilen yer güvenlik nedeniyle otobüs hatları konulması uygun görülmemektedir.
Bilgilerinize rica ederiz.

26.02.2008

Sayın:Burcu Çal:::Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA