ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Otobüslerimizi Denetlemiyor!
Ruzgarataman
[02 Şubat 2008, 09:00]
Ankara Hasanoğlan kasabasında oturuyorum. Kasabamız Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanalı 2 sene oldu ama hala 1974 model 0302 otobüslerle Ankara şehir merkezine ulaşım sağlıyoruz. Belediye başkanımıza kasaba halkı olarak yazılı olarak defalarca başvuru yaptık otobüslerin değiştirilmesiyle ilgili ama hiçbir cevap alamadık. Otobüs saatleri düzensiz, kafalarına göre kalkıyorlar bazen. Akşam belli saatlerde otobüs Ankara'dan Hasanoğlan'a gelmiyor.
Birde Hasanoğlan'da yaklaşık 1500 ailenin yaşadığı bir site var. İsmi Belmak ve Haskent. buralara da otobüsler çıkmıyor. Belediye başkanımız ise otobüsçüler Ankara Büyükşehir belediyesine bağlı orayı arayın diyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ise hiç denetim yapmıyor. %
02.03.2008
Ruzgarataman
İlginiz için teşekkür ederim.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
02.03.2008
Sayın.Ahmet Ataman.Ankara metropoliten alan içine yeni katılan belediyelerin toplutaşıma konularında çalışmalar devam etmektedir.Bilgilerinize rica ederiz.
10.02.2008
Sayın:Ahmet Ataman:Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA