ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşımda Kurbanlık Koyun Dönemi mi Başlattı?
GeeKKiNG
[22 Kasım 2007, 09:00]
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 4 senedir ikamet etmekteyim. Bundan önce Çayyolu, Oran semtlerinde de oturdum. 10 senedir Ankara'da yaşamaktayım ancak aldığım hizmetlerden hiç memnun değilim. Özellikle otobüs ve altyapı problemleri beni çileden çıkartıyor. Bugünkü olaydan sonrada artık diyecek şey bulamıyorum.
16:00 da Eskişehir yolu üstündeki Beytepe durağında Elvankent otobüsü bekliyordum. Tam 45 dk sonra geldi ve tıka basa doluydu. Herkesin eve yetişme derdi olduğu için duraktan da yaklaşık 20 kişi o haldeki otobüse benimle beraber bindi. En son ben bindim. Otobüsün binme kapısının ilk basamağına ayağımı attım ve şoför kapıyı kapattı.
Yanımdaki yaşlı teyze kapının arasında kaldı ve düşme tehlikesi geçirdi. Otobüs inanılmaz havasız ve pisti. Yerler ve tutacaklar çamur ve yağ içindeydi. Otobüsler zaten kullanılacak gibi değildi. Otobüsün kalabalığına da değinmek gerekirse cebimden otobüs biletimi bile çıkartıp makineye basmakta güçlük çektim.
Böyle bir otobüste kaza olsa eminim, ayaktaki tüm yolcular hayatını kaybederlerdi. Bunlarda yetmezmiş gibi otobüs Ümitköy köprüsü durağından 2 kişiyi daha aldı. İnsanlar birbirleriyle bütünleşmişti adeta. O anda aklıma kurbanlık koyun taşıyan kamyonetler geldi ve kendi kendime onlardan ne farkımız var diye sordum durdum. Kapı gene kapanmadı ve duraktan binen bir yolcu yere düştü.
O halde otobüs yoluna devam etti. Herkes perişan halde evine gidiyordu. Sanki savaştan kaçan bir insan yığınıydık hepimiz. Bizlere bu denli hizmet sunan belediyeyi kınıyorum. Elimde bugün yaşadıklarıma ait bir video kaydı bulunmakta. ^^
Sayın:Dağhan Büyükkantarcıoğlu. 23.11.2007 18:11 -- okoca ] mevcut imkanlarımız ile servislerimizi aksatmamaya çalışmakla beraber elimizde olmayan sebeplerden dolayı servislerimizde aksamalar olabilmektedir. görevlilerimiz mümkün olduğunca servisleri saatlerinde vermeleri hususunda uyarılmıştır. ayrıca mevcut imkanlarımızla ve elimizdeki araç sayısı ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz yeni otobüs alınması için çalışmalarımız vardır, gelmeleri halinde bu sıkıntılar giderilecektir.
22.11.2007
Sayın Dağhan BÜYÜKKANTARCIOĞLU, şikayetiniz Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA...