ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Subayevleri Otobüslerine Çözüm Bulsun kübra06  [19 Kasım 2007, 09:00]
Subayevleri 227 no'lu belediye otobüslerinden şikayetçiyim. Şikayette bulundum ama ilgilenen olmadı. Sabah zaten yeteri kadar trafik oluyor, bir de çok yavaş gidince işe her zaman geç kalıyorum. Akşam da otobüs gelmiyor. Geldiği zaman da peşpeşe geliyor. Her gün aynı sorunları yaşamaktan bıktık. Artık bir ilgilenen olursa çok seviniriz.^^

Arkadaşına Gönder

08.12.2007

Sayın.Kübra Ural:20.11.2007 18:54 - okoca ] talebiniz üzere konu hakkında ilgili hatta çalışan personel uyarılmış olup gerekli tedbirler alınacaktır. ancak araçlarımızı her ne kadar zamanında vermemize rağmen belli bir noktada birbirlerine yetişebilmektedir. özellikle yoğun saatlerde önden giden araç yolcu yoğunluğuna ve trafiğe takılmasıyla arkadan gelen araç bir derece yolcu olmadığından duraklarda durmadan geçince öndeki araca yetişerek peşpeşe gelmektedir. mümkün olduğunca servis sürelerine dikkat etmeleri hususunda sürücülerimiz uyarılmıştır.

19.11.2007

Sayın Kübra URAL, şikayetiniz Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA...