ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

EGO Bademlik Otobüsünün Seferlerini Sıklaştırmalı! özeliz  [14 Kasım 2007, 09:00]
Özel dershanede muhasebeciyim. Ankara'ya geleli 20 sene oldu ve bu yıl boyunca 255 Bademlik 23 Nisan Mahallesi otobüsünün kalkış saati ve otobüs sayısı değişmedi. Hiç 30 dakikadan önce hareket etmiyor. Sabah kalkış saati 08.00 olan otobüs 10 dakikada gelmesi gerekirken 08.25'ten önce gelmiyor.

Gelelim akşam iş dönüşümüze. En az bekleme süremiz 45-50 dakika. İnsaf Aktepe'nin 255'i gelene kadar 13 adet yemin ederim otobüsü geldi, saydım çünkü 1 aydır sürekli EGO'ya şikayet ediyorum. Burası sanki dağ başı. En azından mesai saatinde 15 dakika otobüs verin mağdur olmayalım ve üst üste gitmeyelim. O kadar kalabalık ki binemiyoruz bile ya da şoförün yanındaki boşlukta oturuyoruz.

Biz de bu devletin vatandaşı olarak çok şey değil 20 yıldır değişmeyen Bademlik'e 30 dakika değil 15 dakikada otobüs istiyoruz. Bu sorun çözülene dek yazacağım. Bu kadar yıllık mağduriyet yeter çünkü, bize de yazık.%

Arkadaşına Gönder

08.12.2007

Sayın:Birsen Özel20.11.2007 18:50 - Okoca ] Talebiniz İncelenmiştir. Mevcut İmkanlarımızla Ve Elimizdeki Araç Sayısı İle En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Yeni Otobüs Alınması İçin Çalışmalarımız Vardır, Gelmeleri Halinde Bu Sıkıntılar Giderilecektir.

19.11.2007

Sayın Birsen ÖZEL, şikayetiniz Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA...