ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

320875

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Sincan Fatih'e Otobüs Seferlerini Arttırmalı! rohann  [02 Temmuz 2008, 09:00]
Ben Sincan Fatih'te oturuyorum. Burası sağ görüşlü bir semt ve sizin o koltukta oturmanızın en büyük sebeplerinden birisi bu semt. Ancak her gün durakta işkence çekiyoruz. Eryaman'a dört otobüs, Fatih'e bir. Yapmayın, inanın insanlar da bu konuda çok sert eleştiri yapıyorlar.

Buradaki insanlar nasıl olsa bana oy verirler ben başka kaleleri alayım düşüncesi ile davranarak yanlış yapıyorsunuz. Bir önceki seçimlerde size oy veren birisi olarak bir daha asla size oy vermeyeceğim. Ayrıca bir gün su, bir gün elektrik yok. Burası başkent mi taşkent mi inanın anlamakta zorlanıyoruz.%

Arkadaşına Gönder

18.07.2008

Sayın Hakan Kutay: Kuruluşumuz elindeki otobüsler mevcut hatlara ancak yeterli olup,araç sayısının artması halinde Ankara genelinde ihtiyacı olan hatlara ek hizmetin verilmesi mümkün olacaktır..Bilgilerinize rica ederiz

02.07.2008

Sayın Hakan Kutay:Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA