318307 |

| ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Sincan Ulaşımını Rahatlatsız
egelimustafa
[26 Haziran 2008, 09:00]
Sincan'dan Balgat'a gelmek için daha önce kullandığım 511 no'lu otobüslere binememekten ve kavga etmekten bıktığım için 12. Caddede 512 no'lu otobüslere binmeye başladım. Ancak, bir süredir düzenli gelen otobüsler birkaç gündür aksamaya başladı.
Bugün, saat 08.00'da Nafiz Körez Hastanesi altındaki durakta olmama rağmen, tabelada 08.05'te geleceği belirtilen otobüs gelmedi. Fakat 08.00-08.20 arasında çok az yolcusu olan Sincan-Fatih arası çalışan 509 no'lu iki otobüs geçti.
saat 08.21'de ise 512 no'lu otobüs geldi, içi tıklım tıklım doluydu. 509 no'lu iki otobüste toplam 15 kişi yoktu. Bomboş geçip gittiler. Kızılay istikametine gitmek isteyen onlarca kişi ise durakta 512 numaralı otobüsü bekledi.
Sincan hareket noktasındaki görevlilerin otobüs hareket saati ve hat seçimi konusunda daha dikkatli ve duyarlı olmasını istiyorum.
Ayrıca, yaz uygulaması nedeniyle Sincan-Kızılay hattında otobüs azaltılmamasını da istiyorum. Aylarca, ayakta seyahat ediyoruz. Yaz boşluğunda biraz çalışanları düşünün. Otobüse para verip biniyoruz, hizmet istiyoruz. ^^ |