ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

EGO'nun Ek Sefer Koyması Gereken Hat! bilkentcix  [25 Haziran 2008, 09:00]
Ankara'da yaşayan ve belediye otobüsü kullanan vatandaşlar arasında şikayeti olmayan çok azdır diye düşünüyorum. Bu şikayetler arasında en yaygın olanı da otobüslerin hareket saatleri diye tahmin ediyorum.

255 numaralı Bademlik - 23 Nisan Mahallesi otobüs hattında çalışan otobüslerin hareket saati 30 dakikada bir olarak düzenlenmiş. Bu hat üzerinde çalışan dolmuş ya da halk otobüsü yok, sadece belediye otobüsü hattı yarım saatte bir çalışmakta. Yağmurda, çamurda, sıcakta uzunca bir süre otobüs beklemek zorundayız ve otobüsler genelde tıklım tıklım.

Bu otobüs hattındaki işkencenin ne zaman son bulacağını merak ediyoruz. Hiç değilse araya 1 sefer daha koyularak 15 dakikada bir olmasını istiyoruz. 30 dakikalık seferlere bir de trafik eklenince yollarda perişan olmak istemiyoruz. Nadiren de olsa hattımızda çalışan otobüs arıza yaptığında ya da bir sorun çıktığında yeniden bir yarım saat beklemek istemiyoruz. %

Arkadaşına Gönder

28.07.2008

Sayın Sacit Şahin : Talebiniz İncelenmiştir. Adı Geçen Hatta Ve Diğer Hatlarımızın Tümünde Araç Dağılımları İstatistiklere Göre Yolcu Yoğunlugu Da Baz Alınarak Mevcut Araç Sayımızla Orantılı Bir Şekilde Eşit Olarak Yapılmaktadır. Talebiniz Üzere Bahse Konu Hattımızın Servis Durumu Tekrar Gözden Geçirilecektir. Ayrıca 500 Yeni Otobüs Alınması İhalesi Bitmiş Olup Gelmeleri Halinde İhtiyaca Göre Tüm Hatlarımıza Verilecektir.

30.06.2008 bilkentcix Bu gün belirttiğimiz 255 Numaralı Bademlik-23 Nisan hattında çalışan otobüsü kızılay durağında 40 dk'dan fazla bekledik. Mailinizde yazdığınız otobüs dağılımı "İSTATİSTİKLERE göre yapılmaktadır" ibaresini anlayamıyorum dışkapı-migros-k.ören-ahmet çavuş-dutluk-şose-aktepenin bir kısmı- -23 nisan mahallesi-Bademlik gibi bi hatta çalışan otobüs sizce 420-422 keçiören-asfalt yada 410-411-412-415-417-418
Aktepe otobüslerinden dahamı az yolcu kapasitesi ile çalışıyor. Bunun kesinlikle geçerli bir sebep olmadığını düşünüyorum ve hattın otobüslerinin hareket saatlerinin yeniden düzenlenmesini talep ediyorum. Halkımız şikayetlerini dile getirmek konusunda pasif kalıyor olabilir ama bu hat üzerinde şikayetçi olmayan yolcu yoktur. Lütfen her gün madur olduğumu tekrar bildirerek gereken işlemlerin yapılmasını rica ediyorum. Saygılarımla

25.06.2008

Sayın Sacit Şahin: Talebiniz İncelenmiştir. Mevcut İmkanlarımızla Ve Elimizdeki Araç Sayısı İle En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Adı Geçen Hatta Ve Diğer Hatlarımızın Tümünde Araç Dağılımları İstatistiklere Göre Yolcu Yoğunlugu Da Baz Alınarak Mevcut Araç Sayımızla Orantılı Bir Şekilde Eşit Olarak Yapılmaktadır. Yeni Otobüs Alınması İçin Çalışmalarımız Vardır, Gelmeleri Halinde Bu Sıkıntılar Giderilecektir

25.06.2008

Sayın Sacit Şahin: Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA