ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'nden Durak İstiyorum romeo112  [05 Mart 2008, 09:00]
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nün Ostim'deki ek binasında çalışıyorum. Bağlı bulunduğum kurumun önü ve karşısından geçen ulaşım araçlarını kullanıyorum, fakat sorunum burada başlıyor.

Malumunuz cadde yoğun bir trafiğe sahip. Bu da araçların bazen sıkışmasına, dolayısıyla trafik içinde olan otobüslerin orta ve en sol şeritte kalma durumlarına sebep oluyor.

Acemi şoförler otobüsün içinde olduğu vakit hiç uğrama gereksinimi olmuyor. Bu da yağışlı havalarda orta şeritte uydurmadan bir otobüs durağına sebep oluyor.

Tabelası olan durak demiyorum. Çünkü yol kenarında bekliyorum ( sadece ben değil ).

Müdürlüğün önü ve karşısına otobüs bekleme durağı talep ediyorum.
Kasım ayında dilekçeyle de 250'ye yakın imza toplayarak başvuruda bulunmuştum. En kısa sürede cevabınızı bekliyorum.^^

Arkadaşına Gönder

14.03.2008

Sayın:Ersin Gümüş:Durak yerleri trafik durumu,yolcu yoğunluğu ve istatistiklerimiz neticesinde belirlenmektedir.Talebiniz yerinde incelenecek olup uygun bulunması halinde gereği yapılabilecektir.

09.03.2008

Sayın:Ersin Gümüş::..Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA