ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Aktepe-Aşti Otobüs Seferlerini Arttırsın! ayskrc  [01 Mart 2008, 09:00]
İşim dolayısı ile Aktepe-Aşti otobüslerini kullanıyorum. Ama buna kullanmak mı yoksa işkence çekmek mi denir bilemiyorum. Nedeni de belli. Sabah 07.00–09.00 arası yarım saatte bir gelen otobüslere, tıka basa konserve gibi insanlar dolduruluyor.

Bu durumda ise Ahmetçavuş durağında o otobüse binmeniz bile mucize oluyor. Sanki 09.00'dan sonra farklı mı oluyor? Hayır. Otobüsler saatte bir geldiği için yine aynı hengame devam ediyor.

Kısacası bu otobüsün sefer sayılarının arttırılmasını ve Aşti'ye kadar değil de bari Odtü aşağı kapısına kadar yada Kent Park'a kadar güzergahın 5-10 kilometre uzatarak daha verimli bir hale getirilmesini istiyorum. Tabii bunun yanında buralara açılan ve yapımı devam eden alışveriş merkezlerini de unutmamak gerekli. %

Arkadaşına Gönder

09.03.2008

Sayın: Ayşe Korucu Duy: Kuruluşumuzca Ankara genelinde EGO Otobüs hat ve güzergahlarında ihtiyacın belirlenmesi amacıyla yeni bir çalışma başlatılmış olup,konu bu kapsamda değerlendirilecektir.Bilgilerinize rica ederiz

02.03.2008

Sayın.Ayşe Korucu Duy:..Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA