ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

EGO Ostim Otobüsleri Çıldırtır İnsanı kusdemir hacer  [27 Şubat 2008, 09:00]
Ostim'de oturuyorum. Jandarma otobüsüne biniyorum. Hafta içi her gün saat 14:30 15:00 arasında metrodan iki önceki duraktan biniyorum. Genelde metrodan geldiği için karşı duraktan 2 bazen de 3 otobüs geçiyor. Ben yazın ya da kışın hiç fark etmez 10 dakikada bir geçmesi gereken Ego Otobüsünü yarım saat beklemek zorunda değilim.

Otobüsüme binip metrodan biran önce okuluma gitmek istiyorum. Bu şikayetimi Ostim Metrosu yetkili bürosuna da söyledim. Ancak tatmin olacak bir cevap alamadım. Bir gün Sıhhiye'deki büronuza gelip bu şikayetimi tekrarlayacağım. Ama umarım buna gerek kalmaz ve bu sorun halledilir. *~*

Arkadaşına Gönder

09.03.2008

Sayın:Hacer Kuşdemir:Talebiniz incelenmiştir.mevcut imkanlarımızla ve elimizdeki araçsayısıyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz görevlilerimiz mümkün olduğunca servisleri servis saatlerinde vermeleri hususunda uyarılmıştır.Yeni otobüs alınması için çalışmalarımız vardır,gelmeleri halinde bu sıkıntılar giderilecektir.

02.03.2008

Sayın.Hacer Kuşdemir.Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA