ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Serbest Geçiş Kartları Haksızlık Yaratıyor! sado06  [26 Şubat 2008, 09:00]
23 seneden beridir Ankara'da ikamet etmekteyim. Büyükşehir belediyesini küçüklüğümden beridir çalışmalarını takdir ederdim. Ve her zaman için de desteklemişimdir. Yalnız benim şöyle bir sıkıntım ve maruzatım olacak. saat 10.00, evden çıkıyorum, otobüse biniyorum işime gitmek için. Sizin yaşlılara, EGO'ya hizmet veren yakınlarına güvenlik görevlerinin kullanmış olduğu serbest geçiş kartlarını ne amaçla verdiğinizi anlamış değilim.

O kişiler benim çalıştığım gibi 24 gün çalışıyor, 4 gün hafta tatili yapıyor. Ben de 9 aylık doğdum onlar da. Ben bir çalışan olarak otobüse kart dayandıramazken arkadaşlar kartı gösterip otobüse binmeleri hiç de hoş olmayacak türden, belediyemize yakışmayan bir uygulamadır.

O kişiler de bizim gibi aynı emeği harcayıp karşılığında ücretlerini alıyorlar ama onlar yol parası harcamıyorlar. Çünkü büyükşehir belediyesi sağ olsun. Belediyemiz eğer bu kadar zengin ise bana da serbest kart geçiş pasosu versin ben de bir vatandaş olarak bedava binmek istiyorum. Hele öğle vakti bakıyorum içim parçalanıyor. Yaşlılar bir durakta biniyor bir durakta iniyor. Yazık değil mi bu otobüslere, belediyemize, belediye çalışanlarına. Bu uygulamanın yanlış olduğu kanısındayım. %

Arkadaşına Gönder

02.03.2008

Sayın.Sadeetttin Korkmaz:60 Yaş üstü yaşlılarımıza verilen yaşlı serbest kartları kuruluşumuz otobüslerinin pik saatleri dışında 10.00-16.00 ile 19.00-24.00 arasında geçerli olup,sosyal bir hizmet olarak değerlendirilerek ve kart sahiplerinden 50-ytl. alınarak verilmektedir.Ayrıca kart talebinde bulunan vatandaşların büyük bir çoğunluğu emekli veya hiç bir geliri olmayan kişilerden oluşmaktadır.

26.02.2008

Sayın. Sadettin Korkmaz:Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA