ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Büyükşehir Belediyesi

ASKİ Tazyiksiz Su Verdiği İçin Kombimizi Çalıştıramıyoruz! alkkvk  [27 Aralık 2007, 09:00]
Daha önce Aski'ye defalarca bildirmeme rağmen bir türlü sorunla ilgilenilmedi. Bizim şu an ikamet ettiğimiz bina yeni. Suyumuz da yaklaşık 2 ay önce bağlandı ama yeterli tazyik olmadığından dolayı çeşmelerimiz akmamakta.

Şu an binada oturan kişi sayısı beş daire. Bina komple dolunca hiç akmayacak. Aski'ye defalarca arıza bildirimi yapmama rağmen ne ilgilenildi ne de arayan oldu. Kombimize tazyik olmamasından dolayı peteklere su veremiyoruz ve kombiyi kullanamıyoruz. Havalar aşırı derecede soğuk olduğundan donmaktayız. İnanın Ankara gibi bir yere hiç yakışmayan bu durumu son çare olarak size bildiriyorum. Yapılması gereken sadece tazyiki biraz fazla vermek ama yapılmıyor. %

Arkadaşına Gönder

05.04.2008

Sayın.Ali Kavak:E8 Basınç Kademesinde Kalan Bu Sahada Onaylı İmar Planları Doğrultusunda İçmesuyu Altyapı Planlama Çalışmaları,Kuruluşumuz Yatırım Programı Ve Bütçe İmkanları Ölçüsünde Değerlendirilecektir.

07.01.2008

Sayın:Ali Kavak.Alo Büyükşehir 153 tarafından alınmış olup, ilgili birime yönlendirilmiştir, cevap geldiğinde tarafınıza en kısa süre içinde e-posta olarak geri dönecektir, SAYGILARIMIZLA