301145 |
| Altivi.com 25 Gündür Siparişimi Teslim Etmiyor!
nebriiii
[21 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi.com alışveriş sitesinin 672482 numaralı müşterisiyim ve 26.04.2008 tarihinde bir adet Gogo t100 marka mp4 çalar sipariş ettim. Sipariş numaram 31080. Eğer araştırılırsa piyasada tedarik sıkıntısı olmayan bir ürün olduğu anlaşılır. Fakat Altivi bu ürünü nedense 25 günden fazla bir süredir tedarik edemiyor.
Daha önce de buradan şikayetimi dile getirmiştim. Firmadan bana ürünümün 12 Mayıs haftasında elime geçeceği söylenmişti ama hala bir gelişme yok. Altivi.com'un müşteri hizmetlerine ulaşmak zaten her zaman mümkün olmuyor. Yazılan mesajlara cevap beklemek de beklemek ise boşa zaman kaybından başka bir şey değil. Eğer güç bela müşteri hizmetlerinden birine ulaşabilirsek alacağımız cevap ürünümüzün haftaya tedarik edileceği oluyor. Az da değil ki. Her defasında bizi bir hafta sonrasına sallıyorlar.
Eğer dikkat edilirse bu sitede Altivi.com tarafından verilen cevapların tamamına yakını ürününüz haftaya tedarik edilecektir şeklindedir. Eğer bu mesajıma cevap verirlerse bana da büyük ihtimalle ürününüz haftaya tedarik edilir edilmez adresinize korgolanacaktır şeklinde bir şey yazacaklardır.
Firma yetkililerinden ürünümün bir an önce teslim edilmesini istiyorum. % |