ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com İptal Ettiğim Siparişin Tutarını İade Etmiyor! sultan17  [21 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi.com'un Shop kısmından 01.04.2008 tarihinde 286266 numaralı sipariş ile Sony Ericsson K810i cep telefonu satın aldım. Daha ucuz diye Altivi'yi seçtim maalesef ve şu anda 474,41 YTL kaptırdım. Tam 35 gün geçtikten sonra ürün tesliminde bir gelişme olmayınca 5 Mayısta siparişi iptal ettirdim.

Hiç sorgusuz iptal etmelerine şaşırdım doğrusu. Meğerse zaten malı da göndermeyecekler parayı da iade etmeyecekleri içinmiş. 10 işgünü diyerek sürekli oyaladılar. Siparişi iptal edeli tam 15 gün oldu hala para iadesi yapılmadı. Ben her gün defalarca aramaktan bıktım ama onlar aynı "ilgili departmana ileteceğiz" yalanını söylemekten bıkmadılar.

Kendi yaptığı sözleşmeye muhalif bir ticaret anlayışı ile sattığı ürünü teslim etmediği gibi aldığı parayı iade etmemeye çalışıyor. Aradığımda "aldatıldığımı düşünüyorum" dediğimde ise pişkin pişkin "böyle bir şey mümkün değil beyefendi ilgili departman çok yoğun olduğu için zaman alıyor" diyorlar.

Garanti Bankası haklı müşteri hattına 20 Mayısta faks çekerek yardım talebinde bulunacağım. Umarım Garanti Bankası bu bataktan beni ve diğer tüm mağdur Garanti Bankası müşterilerini kurtarır ve bu firma ile olan anlaşmasını bozar.

İvedi bir netice alamazsam cumhuriyet başsavcılığına nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağım. Gelişmeleri yazacağım. %

Arkadaşına Gönder