ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Dizüstü Bilgisayarımı Göndermedi TAHAALP  [20 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi.com adlı alışveriş sitesinden, 20.04.2008 tarihinde, siparişimi verdim. Verdiğim siparişime ait ödeme tutarı, kredi kartımdan 07.05.2008 tarihinde çekilmiştir. Ancak ürün, bugüne kadar gönderilmemiştir. Ayrıca Altivi.com adlı siteye, defalarca gönderdiğim e-postaya, “Değerli üyemiz, satın aldığınız ürün, ürün bedelinin ödenip, tedarikçi firmanın ürünü bize göndermesinden sonra, 3 iş günü (pazartesi-cuma) içerisinde ,kargoya teslim edilir. Teslimat adresinin,İstanbul'a uzaklığına göre de, kargo şirketi 1-3 gün içinde, siparişinizi ulaştıracaktır.

Bayram ve tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır. Kampanyamıza olan yoğun talep, ürün teslimatındaki sürecimizi etkilemekte olup, bu bilgide sitemizde belirtilmektedir. Siparişiniz 05. 05.2008 haftası, tedarik edilecek olup, ürünün tedarik edildiği günü, takip eden 1 ila 3 gün içerisinde, adresinize Ups kargo ile teslim edilecektir.

Satın aldığınız ürün, kargoya verildiği takdirde, “siparişlerim” bölümünden “siparişiniz gönderilmiştir” ibaresini görebilir ve kargo detay bilgilerine ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimizin yoğun olduğu zamanlarda, çağrı merkezimizi aramanız durumunda, hatta beklediğiniz süre içerisinde, meşgul sinyali yerine, arama sinyalini almaktasınız.

Bu durumda, çağrılarınıza cevap verilememekte olup, yakın zamanda telesekreter servis anonsunun devreye alınacağını belirtmek ister, gösterdiğiniz anlayışınız için, teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ” ifadeli e-posta aldım.Ancak, belirtilen tarihlerde de siparişimin gönderilmedi.

Bunun üzerine “siparişimin ne zaman gönderileceğini, göndermedikleri takdirde yasal yollara başvuracağımı belirttim. Defalarca yapmış olduğum aramalarıma da (hep aynı şekilde belirli bir süre devam eden arama sesinden sonra, hat düşerek) cevap verilmemiştir.Bu itibarla, kanuni sürenin dolmasını müteakiben,Cumhuriyet Başsavcılığına başvurmaktan başka yol görünmüyor.&

Arkadaşına Gönder