299384 |
| Altivi.com Siparişlerimi Göndermiyor!
yalo
[19 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi.com'un 13816 müşteri numaralı mağduruyum. 3 Nisan tarihinde ihale ile satın aldığım ve parasını ödediğim Datron marka notebook ile, 6 Nisanda aldığım nokia 6020 cep telefonu ile ilgili şirkete defalarca faks, telefon, mail yolu ile talepte bulunmama rağmen bu şirket kanun falan tanımıyor. Ve halen sitesinde ürün satmaya devam ediyor.
45 gündür ürünlerimi göndermiyor ve oyalıyor. En son 6 Mayısta mail attılar ve 12 Mayıs tarihinde tedarik edilerek gönderileceğini yazdılar. Yarın 12 Mayıs haftası da sona eriyor. Yine ortada ürünlerim yok. O zaman paramı versin. Tüm ödemelerimi geri versin. Paramı almış ürün göndermemiş buna nasıl iştir anlamış değilim.
Bu ülkede kanunlar var. 45 gündür bir ürün nasıl gönderilmez ve bu siteye halen göz yumulmaya devam etmekte? Benim gibi mağdur olan bir sürü tüketici var. Bu site iş artık ciddiye bile almıyor, nasıl olsa dur diyen yok. Malımı ve paramı onlara kaptırmayacağım. Sonuna kadar takip edeceğim. Bu yaptıkları parama el koymak başka bir şey değil.
45 günde bir ürün gönderilmez mi? Nasıl tedarik bu? Ve sürekli farklı tarih verilir mi? Sonra da reklam maili göndermiş; şu kadar kredi yüklerseniz % 10 para puan verilecek diye. Ben size kredi yükler miyim?% |