298419 |
| Altivi.com Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım
kisasamsun
[16 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi.com'un müşterisiyim.28 Nisan 2008 tarihinde,ihale sonucunda kazandığım nokia 6300 telefonunu, satın aldım.
İnternet sitelerinde, bu ürünün 10 gün içinde alıcıya ulaşacağı yazıyor. Fakat bugün 14 Mayıs olması sebebiyle, 16 gündür ürün gelmedi.Çağrı merkezinden firmayı aradım. İş saati olmasına rağmen, telefonu kimse açmıyor. Bir çağrı merkezinin olduğunu da inanmıyorum.
Eğer benim ürünüm stoklarında yoksa, neden hala günde 2-3 defa bu ürünü ihaleye çıkarıyorlar. Burada bir çok insan, 40 günden beri ürüne ulaşamamış.Para iadesini kabul etmiyorum.Para iadesi yaparak, olayı kapatmaya çalışıyorlar.
Son olarak, buradan Altivi'nin sahiplerine sesleniyorum. Daha fazla para kazanmak için, yaptığınız bu haksız ticaret anlayışını, nereye kadar sürdürebileceksiniz? Er geç bu ticaret anlayışınız sorgulanacaktır.
30 günlük yasal süremin bitmesini bekliyorum.29 Mayıs 2008 tarihinde, ürün elime ulaşmadığı takdirde, 30 Mayıs 2008 Cuma günü,Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na konu hakkında suç duyurusunda bulunacağım.
Kesinlikle para iadesini kabul etmiyorum. Ürünü göndermediğiniz süre zarfında, alıcının mağdur olacağını dikkate alarak, para iadesini kabul etmiyorum. Bu süre içinde, mağdur edildim.& |