ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com'un Kesin Teslim Edilecek Dediği Ürün Yine Gelmedi! gurkanozkirim  [15 Mayıs 2008, 09:00]
276153 numaralı siparişim için sürekli arayarak ulaştığım müşteri temsilcisi bana casio z 1080 yerine başka bir ürün alı tedarik edemiyoruz dedi ve ben de ilk başta Canon ixus 70 modelini istedim. Fakat bana isterseniz Sony w120 ya da Canon a 570 isterseniz hemen göndereceklerini söylediler. Ben de bu hafta başı aradım ve Sony w120 ya da Canon ixus 70 modelinden hangisini önce gönderecekseniz onu istiyorum dedim.

Perşembe günü elimde olmasını istiyorum dedim. Beni bir saat sonra müşteri temsilcisi aradı ve Sony w120 yarın akşam kargolanacaktır, kesin bilgidir dendi. Sonunda kavuşacağım ürünüme derken salı günü akşam oldu ve kargo takip numarasını almak için yaklaşık bir saat arayarak sonunda düşürdüm. Ürün gönderilmemiş dendi ve mesai saati içinde arasaydınız daha detaylı bilgi verirdik dediler.

Bana salı akşamı gönderileceğini söyleyen müşteri temsilcisi mesai saatinden sonra ararsanız kargo takip numarasını öğrenebilirsiniz dedi. Çelişki çelişki ve sinir harbi. Ben bıktım artık, bir an önce bana ürünümün gönderilmesini istiyorum. Ucuza gelsin diyerek Altivi'yi seçtim. telefon ücreti ile daha pahalıya geldi bir de sinir harbi cabası.

ŞikayetVar.com'de Altivi şikayetleri ile doldu taştı. Ve herkesin derdi aynı. Bir an önce çözüm sunulmasını istiyorum. Siparişi 23 Martta verdim bu arada. %

Arkadaşına Gönder