297503 |
| Altivi.com Tarafından 35 Gündür Gönderilmeyen Ürünlerim!
ertura
[14 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi.com ile ilgili şikayetleri 3 haftadır takip ediyorum. Tüm iyi niyetimle 34 gün bekledikten sonra bende bir Altivi mağduru olarak sizlere yazmayı tüm bu siteyi kullanmak isteyen tüketicilerin gerçekleri bilmesi için kendime borç biliyorum.
Arkadaşlarımın da pek çok kere ihaleye girerek alışveriş yaptığı sitede bende 29444 (8 nisan), 29814 (12 Nisan), 29844 (13 Nisan), 30095 (15 Nisan), 30454 (19 Nisan), 30822 (23 Nisan) numaraları ihalelere girerek çeşitli ürünler kazandım. Tabii ki benim ürünlerimde gönderilmedi. Bu süre zarfında destek hattından ve mail cevaplarından ürünün tedarik sürecinde olduğu cevabını aldım.
Geçtiğimiz haftada 9-8-7-5 Mayıs tarihli hiçbir mailime cevap dahi dönülmedi. Destek hattını aradığımda ise ürünlerin halen tedarik sürecinde olduğu söylendi.
Buradaki çoğu mağdur gibi ürünün parasını bir gün sonra kredi kartımdan ödedim. Hiçbir ürün teslim edilmediğinden arkadaşlarımdan borç para alarak kart borcumu ödeyebildim. Beni insanların önünde küçük düşürmeye borç istemeye iten Altivi'yi ve sorumlularını kınıyorum. 30 küsur gündür parasını verdiğim ürünlerin bana ulaşmasını bekliyorum.
Altivi.com adresinde ihale satış sözleşmesi bulunmakta. Bu sitede işlem yapan herkesin kabul ettiği kuralların içinde ürünlerin 30 iş gününde gönderileceği aldığımız ürünler piyasada bulunup satılmayan ürünler olmamasına rağmen bu kadar süre beklemek ve bekletilmek gerçekten düşündürücü.
Asıl sorun bu kadar insanı mağdur eden ve şikayet almaya devam eden bir sitenin aynı ürünleri nasıl satmaya ve ihaleye çıkarmaya devam etmesi bu ürünleri haftalarca nasıl satması. Bu sitenin halen alışveriş yaptırmasını başka mağdurlar yaratmasına göz yummak bizlerin suçu mu? Yoksa bizim paramızı alıp haftalarca işletenlerin suçu mu?
Belki bu mesaja gene klasik bir cevap kopyalayıp yakıştırırlar belki ürünüm yarın gelir ama beni insanlardan borç almaya itecek kadar düşürten bu siteye ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım bu yazdıklarım ilgili kişilere ulaşır. Umarım parasını verdiğim ürünleri alabilirim. Umarım bu siteyle bir daha işim olmaz ve umarım benim durumumda kalacaklarsa bu siteden başka kimse alışveriş yapmaz. Cevaplarınızı bekliyorum. % |