ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Başka Söz Bilmiyor mu? acbekar  [12 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi.com'dan 25 Mart 2008'de iki adet ürün satın aldım.45 gün olmasına rağmen, hâlâ ürün elime geçmedi. Fakslar çektim. telefonlar ettim. Bana verilen tek cevap;”Ürünler tedarikçiden bekleniyor” oldu. Her hafta iki kez ayrı bahane söylemek nasıl oluyor, çok merak ediyorum?

Ayrıca sitelerindeki müşteri hizmetleri telefonu, asla cevap vermiyor. telefonu bile kapatmışlar. Günde 100 kere arıyorum. Cevap yok. Sorunca hatlar çok yoğun diyorlar. Düşünsenize 100 kere arayacaksınız ve hiç denk gelmeyecek. Faks çektikten sonra, beni bir numaradan aradılar. Ben o numaradan santrallerine dönebiliyorum. Daha bugün görüştüm. Ürünleriniz 12 Mayıs haftasında gelecek diyor. Bence yine,12 Mayıs haftası olunca, 19 Mayıs haftasına atacaklar.4 haftadır aynı oyalama sürüp didiyor.

Şimdi biri buna cevap verince; eminim şunu yazacak.Değerli üyemiz,Tedarik sürecimiz devam etmektedir. Tedarikçi firmadan ürünün 12. 05.2008 haftası tedariği sağlanacağı bilgisi alınmış olup, tedariği sağlanır sağlanmaz, adresinize Ups kargo ile ürün teslimatı yapılacaktır. "diyecekler.Çünkü başka söz bilmiyorlar. Biri bu duruma dur desin. Yoksa artık mahkemede ödeşeceğiz.&

Arkadaşına Gönder