ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Tarafından Yapılmayan Ürün Teslimi! kudit  [08 Mayıs 2008, 09:00]
12.04.2008'de aşağıda adı geçen ihaleyi kazanmış ve ödemesini kargo dahil yapmış olmamama rağmen hala ürün gönderilmedi. 10 gün kadar önce telefon açtığımda haftaya gönderilecek denmiş ama hala bir haber çıkmamıştır. Artık telefonlara da çıkmıyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

İhale no: 31130
ürün adı: nokia 6020
Teklif ref. No: 28194253 %

Arkadaşına Gönder

05.06.2008 kudit nisan ayında ihale kazandım mayıs ayında cevaben yazınızda 12,05 de tedarik edileceğini söylediniz. sonra telefon açıp tedarik edemediğinizi para iadesi isteyip istemediğimi sordunuz.
para iadenizi kabu ettim ancak bu görüşmeden 15 gün geçti. hala ödeme yapılmamış yardımlarınızı rica ediyorum.

Altivi
09.05.2008

DEĞERLİ ÜYEMİZ;

Tedarik sürecimiz devam etmektedir.Tedarikçi firmadan ürünün 12.05.2008 haftası tedariği sağlanacağı bilgisi alınmış olup tedariği sağlanır sağlanmaz adresinize UPS kargo ile adresinize ürün teslimatı yapılacaktır.
Müşteri Hizmetlerimizin yoğun olduğu zamanlarda çağrı merkezimizi aramanız durumunda, hatta beklediğiniz süre içerisinde meşgul sinyali yerine arama sinyalini almaktasınız.Bu durumda çağrılarınıza cevap verilememekte olup yakın zamanda telesekreter servis anonsunun devreye alınacağını belirtmek ister,

Gösterdiğiniz için anlayışınız teşekkür ederiz.

Saygılarımızla