ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Siparişlerim Bir Türlü Kargoya Verilmiyor! agcao  [08 Mayıs 2008, 09:00]
4 Nisan–25 Nisan arasında katılıp kazandığım ihalelerden sipariş verdiğim 24 adet ürünüm hala kargoya verilmedi. Bu ürünlerden sadece 1 tanesinin açıklamasında "tedarik süresi 10 işgünüdür" ibaresi bulunuyordu ki bu ürünün siparişi üzerinden 1 ay geçti zaten. 10.000 YTL'den fazla para aktardım, 1 aydan fazla süre geçti ve elime geçen koca bir sıfırdır. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise telefonu kimse açmıyor. (müşteri numaram: 152233)

Ben bu siteye artık girmiyorum, sadece siparişlerimin gönderilmesini istiyorum. Yasal yolları kullanmak istemiyorum, lütfen gerekli ciddiyeti gösterin ve ürünlerimi gönderin.

Lütfen bu şikayete; "ürünleriniz tedarik aşamasında, kargoya verildiğinde, size haber verilecektir" gibi saçma cevaplar yazıp, şikayetin statüsünü çözüldüye çekmeyin. %

Arkadaşına Gönder

Altivi
09.05.2008

DEĞERLİ ÜYEMİZ;

Tedarik sürecimiz devam etmektedir.Tedarikçi firmadan tedariği sağlanır sağlanmaz adresinize UPS kargo ile adresinize ürün teslimatı yapılacaktır.
Müşteri Hizmetlerimizin yoğun olduğu zamanlarda çağrı merkezimizi aramanız durumunda, hatta beklediğiniz süre içerisinde meşgul sinyali yerine arama sinyalini almaktasınız.Bu durumda çağrılarınıza cevap verilememekte olup yakın zamanda telesekreter servis anonsunun devreye alınacağını belirtmek ister,

Gösterdiğiniz için anlayışınız teşekkür ederiz.

Saygılarımızla