ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com'dan İhalesini Kazandığım Ürün 35 Günde Gönderilmedi bbm261  [08 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi'nin 47172 numaralı müşterisiyim. Kredimde yüklü bulunan 300 YTL yi firma uzun bir süre (30-35 gün kadar bekledikten sonra) iade etmemeye direnince bari tüm tutarla ihaleye girip paramı kurtarma yoluna gideyim dedim.

Bu amaçla 2 Nisan tarihinde girdiğim 28870 numaralı ihalede nokia 6500 slide'ı almaya hak kazandım ve aynı gün ödememi yaptım. 07-05 tarihi itibariyle ürün hala kargoya verilmiş değil.

Firmayı defalarca aramış olmama rağmen doyurucu yanıt alamadım. Yazdığım mesajlara otomatik olarak "Ürününüz tedarikçi tarafından sağlandıktan sonra en geç 3 iş günü içinde kargoya verilir" şeklinde cevap verildi. (farklı format ve ifadelerle attığım maillere hep aynı cevap geldiği için otomatik olduğunu düşünüyorum)

Firma ile yaptığım, sayısını hatırlamadığım telefon görüşmelerinde “Tedarikçiden temin edemedik. 28 Nisan haftası en geç kargoya vereceğiz. Sonrasında Mayıs'ın başında kargoya vereceğiz” demelerine rağmen bugün yaptığım telefon görüşmesinde “12 Mayıs'ta kargoya verilecek” şeklinde bir cevap aldım.

Oyalayabildikleri kadar oyalayacaklar anlaşılan.
Firmadan daha önce de alışverişlerim olmuştu. Her zaman bir gecikme payı vardır ama bu kadar da olmaz.^^

Arkadaşına Gönder

26.05.2008 bbm261 Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için dilekçe hazırladım ve başvurmadan önce bir kopyasını firmaya faksladım. Bunun akabinde ürünü kargoladılar.

16.05.2008 bbm261 12 Mayıs haftasıda geçti . Hadi bakalım hayırlısı

Altivi
09.05.2008

Değerli Üyemiz,

Tedarik sürecimiz devam etmektedir.Tedarikçi firmadan ürünün 12.05.2008 haftası tedariği sağlanacağı bilgisi alınmış olup tedariği sağlanır sağlanmaz adresinize UPS kargo ile adresinize ürün teslimatı yapılacaktır.

Gösterdiğiniz için anlayışınız teşekkür ederiz.

Saygılarımızla