292231 |

| Altivi.com Ürünlerimi Göndermedi
hamzaevl
[02 Mayıs 2008, 09:00]
Altivi firmasının açtığı cep telefonu ihalesine 21.3.2008 tarihinde katıldım. samsung Duo 880 s marka telefonu ihalesini kazandım. 28.3.2008 tarihinde siparişiniz alınmıştır bilgisi e-mailime geldi.
26.3.2008 tarihinde de samsung L760 markalı cep telefonunu Altivi Shop'tan aldım. Ürünlerin ödemelerini kredi kartı ile yaptım. Ürünleri bir türlü alamayınca
e-mail ve telefon görüşmeleri yolu ile şirkete ulaşmaya çalıştım.
7 Nisan haftası ürünlerin tedarik edileceği bana e-mail yolu ile bildirildi. Ürünler yine gelmedi. Şirket yine e-mail yolu ile 28 Nisan haftası samsung L760 ürününü göndereceklerini bildirdiler.
30.4.2008 tarihinde gönderdiğim e-mailime cevap alamadım. 1.5.2008 tarihinde telefonla yaptığım görüşmeden samsung L760 ürünün henüz temin edilemediğini, temin edildiğinde ertesi gün gönderileceği bilgisi verildi.
samsung Duo 880s cep telefonunun ise 5 Mayıs haftasında tedarik edileceği söylendi. Gerek ihale sayfalarında gerekse shop sayfalarında ürün teslim sürelerinin 10 iş günü olduğu yazılı olmasına rağmen ürünler neden gönderilmiyor?
Ürünlerin teslim süreci ile ilgili olarak neden sürekli ertelemeye dayalı tutarsız cevaplar veriliyor?
Sözleşmeye göre 30 iş günü içerisinde gönderilmeyen ürünler için yasal süreç başlatılabileceğine göre; yasal sürecin başlangıç tarihi nedir?
Siparişlerin alındığı tarih mi esas alınacak? Bu durumda iş günü tanımına Cumartesi günleri dahil mi?
Tüm koşulları olumsuz olarak kabul ettiğimizde 30 iş günü bitim tarihleri samsung L760 için 9.5.2008, samsung Duo 880s için 13.5.2008 midir?
Bu süreç içerisinde sizler bana yardımcı olabilecek- misiniz? Neler yapmalıyım?^^ |