ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Siparişim Hala Tedarik Aşamasında! talicop  [30 Nisan 2008, 09:00]
25.04.2008 tarihinde vermiş olduğum 304108 sipariş numaralı HP marka kampanya indirimli olan ve kolay bulunabilen telefonum hala tedarik edilip kargoya verilmedi. Ama bakıyorum ki Altivi'nin bu kampanya olayları tamamen oyun gibi görünüyor.

Paraları hesaplarına geçirip bir süre kullanıyorlar ve ürünleri geç gönderiyorlar. Lütfen böyle devam ederse daha farklı şekilde şikayetlere gideceğim.%

Arkadaşına Gönder

Altivi
05.05.2008

Değerli Üyemiz,

Satın aldığınız ürün, ürün bedelinin ödenip tedarikçi firmanın ürünü bize göndermesinden sonra, 3 iş günü (Pazartesi-Cuma) içerisinde kargoya teslim edilir. Teslimat adresinin İstanbul'a uzaklığına göre de kargo şirketi 1-3 gün içinde siparişinizi ulaştıracaktır. Bayram ve tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır. 304108 no’lu siparişiniz tedarik aşamasındadır.Kampanyamıza olan yoğun talep, ürün teslimatındaki sürecimizi etkilemekte olup bu bilgide sitemizde belirtilmektedir.Siparişiniz 12.05.2008 haftası tedarik edilecek olup ürünün tedarik edildiği günü takip eden 1 ila 3 gün içerisinde adresinize UPS kargo ile teslim edilecektir.Satınaldığınız ürün/ürünler kargolandığı takdirde, “Siparişlerim” bölümünden “Siparişiniz Gönderilmiştir” ibaresini görebilir ve kargo detay bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Gösterdiğiniz anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,