290642 |

| Altivi.com'dan Bıktıran Tedarik Süreci
floods
[29 Nisan 2008, 09:00]
Altivi.com'dan, 273737 sipariş numarası ile, 22.3.2008 tarihinde ödeme yaparak ürün aldım. Çağrı merkezleri sadece hafta içi yanıt veriyor. 29'u Cuma günü telefon ettim.
Ürününüz haftaya tedarikçi firmadan alınıp size gönderilecektir dediler. Hâlâ sipariş sayfasında ürün tedarik edilmektedir yazıyor. En az bir ay beklemek gerekiyor.
Siteye yazdıkları aşağıdaki yazıda bulunan 1-2 günü 1-2 ay olarak düzeltmeleri gerekir diye düşünüyorum.
-----------------------------------------------------
İndirim kampanyalarımızın yoğun ilgi görmesi nedeniyle, bazı siparişlerimizin ürün teslimatları 1-2 gün gecikmeli olarak yapılabilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler.
------------------------------------------------------Bu şikayetime karşı yazdıkları cevap şöyle:
Değerli Üyemiz,
Satın aldığınız ürün, ürün bedelinin ödenip tedarikçi firmanın ürünü bize göndermesinden sonra, 3 iş günü (pazartesi-cuma) içerisinde kargoya teslim edilir. Teslimat adresinin İstanbul'a uzaklığına göre de kargo şirketi 1-3 gün içinde siparişinizi ulaştıracaktır.
Bayram ve tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır. 273737 no'lu siparişiniz tedarik aşamasındadır. Kampanyamıza olan yoğun talep, ürün teslimatındaki sürecimizi etkilemekte olup bu bilgide sitemizde belirtilmektedir.
Siparişiniz 14.04.2008 haftası tedarik edilecek olup, ürünün tedarik edildiği günü takip eden 1 ila 3 gün içerisinde adresinize Ups Kargo ile teslim edilecektir. Satın aldığınız ürün/ürünler kargolandığı takdirde, “siparişlerim” bölümünden “siparişiniz gönderilmiştir” ibaresini görebilir ve kargo detay bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Müşteri hizmetlerimizin yoğun olduğu zamanlarda çağrı merkezimizi aramanız durumunda, hatta beklediğiniz süre içerisinde meşgul sinyali yerine arama sinyalini almaktasınız.
Bu durumda çağrılarınıza cevap verilememekte olup yakın zamanda telesekreter servis anonsunun devreye alınacağını belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
-------------------------------------------------------
Birkaç düzeltme yapayım. 27 Nisan itibariyle hala sitede ürününüz tedarik edilmektedir yazıyor. 14 Nisan haftası gelmediğinde telefon ettim. Kayıt yaparken yazdığım telefonla 5 kere aradım. Cevap alamadım.
Başka bir numaradan yaptığım ilk aramada ulaştım. 21 Nisan haftasında kesinlikle göndereceklerini söylediler. Deneme için tekrar kayıtlı telefonla 3 kez aradım. Yine cevap alamadım. Müşteri hizmetlerinin böyle bir stratejisi var, kayıtlı numaralara cevap vermeyerek bıktırma durumu oluşturuyorlar.^^ |