ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com'dan Ürün Yok, Oyalama Çok dilenji  [26 Nisan 2008, 09:00]
Altivi.com sitesinin 665572 numaralı müşterisiyim. 28.03.2008 tarihinde 282825 sipariş numarası ile Acer notebook, 19.04.2008 tarihinde 301313 sipariş numarası ile Sunny uydu reciever siparişi verdim.

Bugün 25.04.2008 olmasına ve her iki ürünün de tedarik edici firmalarının stok durumlarında bir problem olmamasına karşın ürünlerim kargolanmadı.

Dakikalarca telefon başında bir müşteri hizmetleri görevlisinin telefonuma cevap vermesini bekledim. İlgili kısım ile görüşecekleri için 1 dakika kadar hatta bekletildim.

Ürünlerimin haftaya gönderileceği konusunda avutuldum. Bu durum 1 hafta ara ile 2 kez, birebir aynı şekilde, yaşandı. Tedarik konusunda bilgi alınan diğer kişi ile görüşmek istedim (çünkü ürün ithalatçı firmada mevcut, tedarik edilmek istendiğinde en fazla 3 gün içerisinde temin edilebilir). Bu talebim de gerçekleştirilmedi.

Bu durumun ne kadar daha süreceğini merak etmekte ve tahmin etmesi güç olmayan endişeleri duymaktayım. Mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim. ^^

Arkadaşına Gönder

26.06.2008 dilenji HSBC harcama iptalimi kabul etti ve 26.06.2008 itibariyle kredi kartima alacak olarak yansitildi. HSBC'ye ve sizlere tesekkur ederim...

Altivi
04.05.2008

Değerli Üyemiz,

Tedarik sürecimiz devam etmektedir.Tedarikçi firmadan ürünün 05.05.2008 haftası tedariği sağlanacağı bilgisi alınmış olup tedariği sağlanır sağlanmaz adresinize UPS kargo ile adresinize ürün teslimatı yapılacaktır.

Gösterdiğiniz için anlayışınız teşekkür ederiz.

Saygılarımızla