289748 |

| Altivi.com'dan Bir Aydır Gelemeyen Bilgisayar
tufancesur
[26 Nisan 2008, 09:00]
22.03.2008'de Msi ex600 marka bir laptop siparişi verme gafletine düştüm. Sipariş no: 274650. Siparişi vermeden de ne zaman gönderilir dediğimde 1 hafta içinde elinizde demişlerdi. Bir arkadaşımdan duyduğum "Geç gönderirler" lafı üzerine sordum. “79 ilde bilmem kaç kişiye teslimat yaptık. Bizi kötülemek isteyen 3- 5 kişi olabilir” dediler.
Aradan zaman geçti, ne gelen var, ne arayıp gecikecek diyen. Uzun uğraşlar sonunda ulaştığım yetkili 2 hafta uzattı. Sabırla bekledim. Sonunda ürününüz tedarik edilemeyecek üründür dendi. Fakat hala sitede satış devam ediyordu.
İptal etmemi veya aradı farkı vererek Asus veya Benq alırsam göndereceklerini bildirdiler. Bana 1 ay boyunca bugün yarin gelecek diyen kişilere nasıl güvenip de para göndereyim ki. Tabi ki istemedim.
En son istemememden sonra, 21.04 haftası tedarik edilecek dediler. Ama 21.04 haftası da bugün doluyor. Acaba yeni taktikleri ne? İptal etsem ödemeyecekler veya ben 3. Taksiti ödedikten sora iade edecekler. Bundan da adım gibi eminim.
Bu kadar kişiyi mağdur ettiler. Bu nasıl bir yönetim anlayışı? Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum.^^ |