ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Göndermediği Ürünün Parasını İade Etmiyor! resistance  [25 Nisan 2008, 09:00]
Altivi.com'un indirim vaatlerine kanıp 29.03.08'de MSI marka bir laptop siparişi verdim. Sipariş numaram 284455. Ürünü göndermeleri için tam 17 gün bekledim. 17. günün sonunda ürünü tedarik edemeyeceklerini, üzerine fark vererek Asus marka laptop sipariş etmemi önerdiler.

Bu arada ben bu konuşmayı yaparken sitede hala bana gönderemeyeceklerini söyledikleri model satıştaydı. Siteye artık güvenmediğimden siparişi iptal ettirdim. 15 Nisan'da iptal olan siparişin karta iadesi ise bugün 24.4.2008'de hala yapılmamış durumda.

Açtığım telefonların faturaları zarar haneme yazıldığı gibi şimdi de teslim almadığım bir laptop'un ikinci taksitini ödemekle karşı karşıyayım. Etrafımdaki herkese siteden uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Onların tedarik edemediği MSI laptop'u 3 günde başka bir site tedarik etti ve teslim etti. Aradaki farkı görün. Sinir sisteminize ve cüzdanınıza zarar vermeyin.%

Arkadaşına Gönder

26.04.2008 resistance 25-4-2008'de odemeyi yaptiklarina dair bir islem sorgu numarası verildi... bugun ( 26-4-2008) 'de parayi kart hesabıma + bakiye olarak gordum...