ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com Paramızı Kullanıyor mu? atesbeko  [24 Nisan 2008, 09:00]
Altivi sitesinden, 08.04.2008 tarihinde, 293034 sipariş numarası ile Sony vpl-ex4 projektör sipariş ettim. Site ilanında 1-2 gün gecikme ile ürünün gönderileceği yazıyordu.

Buna aldandım. 1 hafta sonra telefon ile görüştüm. 22-23 Nisan gibi ürünün gönderileceği söylendi. 22 Nisan'da aradığımda ise 28 Nisan haftasında gönderileceği söylendi.

Eğer bu defa sözünde dururlarsa 3 haftada ürünü almış olacağım. Yani belirsizlik hat safhada. Tabii ki siparişi iptal ettim. Şimdi kredi kartımdan çekilen bedelin 1 haftada iade edileceği söylendi.

Merak ediyorum iade işleminde de sürekli oyalanacak mıyım?

Keşke Şikayetvar sitesinde Altivi hakkındaki yorumları okusaydım. %80 şikayetler ürünün gönderilmediği yönünde, %20 si de bedelin bir türlü iade edilmediği yönünde.

Aklıma gelen soru ise şu: acaba bu firma insanların paralarını 1 ay kullanıyor mu? Düşünsenize 1 ay %0 faizle kredi alıyorlar müşterilerden. ^^

Arkadaşına Gönder

Altivi
27.04.2008

Değerli Üyemiz,

Altivi.com olarak 79 ilden kullancımıza 31366 adet ürün teslim ettik.Bu sebeple ürün göndermeme ve para iade etmeme gibi durum kurumumuzda söz konusu değildir.
Talebiniz üzerine 22.04.2008 tarihinde siparişiniz iptal edilmiş olup takip eden 7 iş günü içerisinde ilgili hesabınıza iade tutarınız tarafımızdan aktarılacaktır.

Saygılarımızla