ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Altivi

Altivi.com İçin Cep Telefonu Göndermek Bu Kadar Zor mu? calver  [24 Nisan 2008, 09:00]
Altivi.com'dan samsung Armani modeli cep telefonunu için kredi kartım ile sipariş verdim. Sipariş tarihinin üzerinden 11 gün geçmiş olmasına karşın telefon halen elime ulaşmadı.

Müşteri hizmetleri ile 3–4 gün önce yapmış olduğum görüşmede, cep telefonunun 1–2 gün içinde elime ulaşacağını söylediler. Aradan 3–4 gün zaman geçmiş olmasına karşın hala bir gelişme yok. Altivi.com'dan yapmış olduğum ilk alışverişti. Kimseye tavsiye etmiyorum.

Normalde 3–4 günlük kargo süresi olan diğer pek çok internet sitesinin yanında, Altivi.com oldukça amatör ve başarısız bir ticaret anlayışına sahip. Şu anda da siparişimi iptal etmek için müşteri hizmetlerini arıyorum ancak cevap vermiyorlar. %

Arkadaşına Gönder

Altivi
26.04.2008

Değerli Üyemiz,

Satın aldığınız ürün, ürün bedelinin ödenip tedarikçi firmanın ürünü bize göndermesinden sonra, 3 iş günü (Pazartesi-Cuma) içerisinde kargoya teslim edilir. Teslimat adresinin İstanbul'a uzaklığına göre de kargo şirketi 1-3 gün içinde siparişinizi ulaştırılmaktadır.

Talebiniz üzerine 24.04.2008 tarihinde siparişiniz iptal edilmiş olup takip eden 7 iş günü içerisinde ilgili hesabınıza iade tutarınız tarafımızdan gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla